Terug

Gezocht: stagiair Development

Ben jij die zelfstandige topper in webdevelopment en wil je ons veel leren en verder helpen? Bij Online Publisher werk je in een gezellig, hardwerkend team en ben je onder andere bezig met het (door)ontwikkelen en beheren van uiteenlopende databases en de (door)ontwikkeling van een platform en Image Recognition tooling! De basis hiervoor hebben we staan. Je krijgt bij ons alle ruimte om je creativiteit te uiten. Zowel op front-end als op back-end!

 

Wat doet Online Publisher?

Online Publisher creëert bijzondere data-driven en interactieve publicaties. We weten precies hoe een gebruiker door een online folder bladert en zijn in staat hier dynamisch op in te spelen. Wij kunnen bijvoorbeeld leesgedrag analyses uitvoeren waardoor wij kunnen inspelen op de activiteit van de consument door middel van dynamische content.

We werken in teams die samen verantwoordelijk zijn voor het succes en de tevredenheid van een deel van onze opdrachtgevers. Je krijgt veel verantwoordelijkheid. We werken niet volgens een bepaalde hiërarchie, iedereen is bij ons gelijk.

 

Wat ga jij als stagiair development bij Online Publisher precies doen?

Omdat we onderdeel uitmaken van een holding waar ook specifieke webdevelopment bureaus deel van uitmaken, is het snel schakelen als je ergens niet uit komt. Het is wel belangrijk dat je zelfstandig bent en zelfstandig keuzes kunt maken en ook al wel enige development ervaring hebt door bijvoorbeeld je eigen side projecten.

 

Concreet omvatten je werkzaamheden:

  • het doorontwikkelen en beheren van webapplicaties en image recognition tooling
  • het programmeren in PHP en Javascript, Python, of een andere taal waarvan jij denkt dat deze het beste is voor onze oplossing
  • ontwikkelen en beheren van uiteenlopende databases zoals SQL, en NOSQL.
  • bij Online Publisher ben je onderdeel van een holding, jij mag dus ook gaan meedenken en bepalend zijn binnen andere in-house toolings, platforms en databots, machine learning, AI etc binnen de andere bedrijven. Je gaat erg veel verschillende dingen oppakken.

 

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Een stageplaats bij de leukste groep van bedrijven in Twente
  • De mogelijkheid om jezelf te verdiepen in technologie en je daar in te trainen onder werktijd
  • Een flexibele en lerende organisatie met veel expertise om je heen!
  • Lekkere gezonde bedrijfslunch
  • Veel borrels en activiteiten, waaronder carnaval! (maak je borst maar nat)

En nu?

Wil jij deel uitmaken van onze leuke groep collega’s en je beste beentje voorzetten om ons als bedrijf te helpen groeien? Stuur dan je CV en motivatie naar Bas Knikhuis via bas@greenorange.com of via 06-21885649 (appen kan ook)

Maaike Vollenbroek